Renoverat stenhus med lugnt, vackert läge och pool

Stenhus med pool 3 Bedroom 2 Bathroom

Renoverat stenhus med trädgård, inbäddat i naturen med lugnt läge och pool, underbar utsikt.

(MMM465) Detta renoverade stenhus ligger i en liten by bland vinfälten, nära Vieussan och floden Orb, med 20 minuter till staden Saint-Chinian med all service.

Huset som ursprungligen är från 1600-talet har en boyta på 170 kvm och är omsorgsfullt renoverat av en konstnär.   

Det finns en källare/ateljé på 40 kvm på bottenvåningen och en fd lada på ca 20 kvm.  En stig leder till huset på ena sidan och på den andra sidan har du en härlig trädgård, med pool 3×6 m fint integrerad i landskapet.

Huvudingången är via en terrass på 30 kvm, där du även har access till ett gästrum på 11 kvm och duschrum med wc.

I köket på 20 kvm har du underbar utsikt över landskapet med vinfält, och där finns även en glasveranda på 15 kvm, med utsikt.

I det generösa vardagsrummet på 28 kvm finns en vedkamin, rymlig matplats och en spiraltrappa leder upp till ett loft på 7 kvm med bibliotek.

I våningen under ligger tvättstuga på 13 kvm med utrustning för golvvärme och termodynamisk varmvattenberedare, och vidare en vinkällare på 18 kvm som även används som musikstudio för tillfället, och vidare ett sovrum/arbetsrum på 10,5 kvm.

På samma våning har du också ett master bedroom på 22 kvm med privat badrum på 11 kvm (badkar, handfat, wc) och en terrass i östläge på 25 kvm.

Trädgården på 1360 kvm bjuder på flera olika uteplatser och är anlagd i harmoni med den omgivande naturen.  Det finns även en tomt på 521 kvm.

 

Den årliga fastighetsskatten är på ca 670 €. Uppvärmning med golvvärme, det finns även vedkamin och luftkonditionering.

Välkommen med din intresseanmälan för detta gedigna stenhus med härlig trädgård och lugnt läge!
Ange gärna ID: MMM465 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.