Waterfront Villa, Marseillan

(Waterfront Villa) Välkommen till det nya unika Luxury Residence- projektet i den lilla hamnstaden Marseillan, strax söder om Montpellier: nybyggda fastigheter invid lagunen Étang du Thau, nära Medelhavet.

Projektet består av ett helt unikt område med kvalitetsfastigheter som kommer att byggas de närmaste två åren, som en del av utvecklingen av den ”nya franska rivieran”.

Området är väl integrerat i den känsliga naturen intill lagunen och utvecklat i samarbete med  staden Marseillan.

Du har en fantastisk möjlighet att vara med från början!

Till fastigheterna hör ett serviceavtal som gör ditt ägande bekvämt och bekymmersfritt. Service som uthyrning och underhåll tas om hand av det 5-stjärniga hotellet på området.

Waterfront Villas har en boyta på 690 kvm, med infinitypool och direkt utsikt över den egna vingården ner mot lagunen.  Det finns 5 sovrum varav en svit på bottenvåningen.

Varje Waterfront Villa har eget garage under huset, med laddstation för elbil och elcyklar.  Där finns även biorum, biljard, vinkällare och bastu och hiss upp till markplan.

I markplan har du ett öppet vardagsrum med välutrustat kök med integrerade vitvaror, och stora glaspartier som öppnar upp mot den stora terrassen med pool, pergola och grillplats. Underbar utsikt mot lagunen! 

Det finns även en sovrums-svit med privat badrum.

På övervåningen ligger fyra sovrum med terrasser och underbar utsikt mot de privata vinfälten och lagunen.

Varje Waterfront Villa har sina egna vinrader framför huset och privat vinkällare. Som ägare får du ditt egna vin levererat och inbjudan till vinprovningar och event.

Lägg därtill att i lagunen Étang du Thau odlas 90 % av Medelhavets ostron, som du kan få pinfärska till ditt bord!

I området kommer även att byggas ett 5-stjärnigt hotell, torg med affärer och restauranger och spa.

Du har gångavstånd intill den mysiga staden Marseillan, med restauranger, torgmarknad och närhet till dynamiska städer som Montpellier, Sète och Barcelona.

Waterfront Villa säljs som VEFA =Vente en l’État Futur d’Achèvement dvs den reserveras innan den är byggd och betalningen sker gradvis, reglerat enligt fransk lag. För VEFA gäller fördelaktiga skatteregler och du betalar en lägre notarieavgift.

Det finns endast 4 Waterfront Villa i området, med unikt läge och egen vingård som tas om hand professionellt.

De säljs fullt möblerade och inredda med kvalitetsmöbler och inventarier. Du behöver bara ta med en resväska!

 

Priserna för Waterfront Villa varierar från 5.197.500 € till 5.384.500 €, inklusive möbler och utrustning.

 

Se video från Marseillan här

 

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: Waterfront Villa i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.