Patio Villa, Marseillan

(Patio Villa) Välkommen till det unika Luxury Residence- projektet i den lilla hamnstaden Marseillan strax söder om Montpellier: nybyggda fastigheter invid lagunen Étang du Thau nära Medelhavet.

Projektet består av ett helt unikt område med kvalitetsfastigheter som kommer att byggas de närmaste två åren, som en del av utvecklingen av den ”nya franska rivieran”.

Området är väl integrerat i den känsliga naturen vid lagunen Étang du Thau och utvecklat i samarbete med staden Marseillan.  

Du har en fantastisk  möjlighet att vara med från början! Till fastigheterna kan väljas ett serviceavtal som gör ditt ägande bekvämt och bekymmersfritt. Service som uthyrning och underhåll tas om hand av det 5-stjärniga hotellet på området och du får många förmåner. Du får på så vis en bra utdelning på din investering genom uthyrning.

Patio Villa har en boyta på mellan 90 och 140 kvm ( 2-3 sovrum) och en egen innergård med privat pool. På bottenvåningen har du ett generöst öppet kök och vardagsrum med glasdörrar till din privata patio, så utemiljön integreras fint ihop med bostaden.

Köket är komplett, utrustat med spis, integrerad kyl, micro, diskmaskin, espressomaskin och förvaring, i vardagsrummet har du en smart-tv och snabb Internetuppkoppling.

På övervåningen har du 2-3 sovrum och terrass med underbar utsikt och pergola.

 I lagunen Étang du Thau odlas 90 % av Medelhavets ostron, som du kan få pinfärska till ditt bord! Medelhavets sandstränder är nära. 

I området kommer även att byggas ett 5-stjärnigt hotell, torg med affärer och restauranger och spa.

Du har gångavstånd intill den mysiga hamnstaden Marseillan, med restauranger, torgmarknad och närhet till dynamiska städer som Montpellier, Sète och Barcelona.

Patio Villa säljs som VEFA =Vente en l’État Futur d’Achèvement dvs den reserveras innan den är byggd och betalningen sker gradvis, reglerat enligt fransk lag. För VEFA gäller fördelaktiga skatteregler och du betalar en lägre notarieavgift.

Patio Villas säljs fullt möblerade och inredda med kvalitetsmöbler och inventarier. Du behöver bara ta med en resväska!

Det finns 30 Patio Villa att reservera och varierar från 902.000 €  (2 sovrum) till 1.350.000 € (tre sovrum), inklusive utrustning och möbler.

 

SE video från Marseillan HÄR

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: Patio Villa i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.