Apartments, Marseillan

(Apartments) Välkommen till det nya unika Luxury Residence- projektet i Marseillan, med nybyggda fastigheter invid lagunen Étang du Thau, nära Medelhavet.

Projektet består av ett helt område med kvalitetsfastigheter som kommer att byggas de närmaste två åren, som en del av utvecklingen av den ”nya franska rivieran”.

Apartments kommer att kunna reserveras längre fram.

I lagunen Étang du Thau odlas 90 % av Medelhavets ostron, som du kan få pinfärska till ditt bord! Medelhavets sandstränder är nära. 

I området kommer även att byggas ett 5-stjärnigt hotell, torg med affärer och restauranger och spa.

Du har gångavstånd intill den mysiga hamnstaden Marseillan, med restauranger, torgmarknad och närhet till dynamiska städer som Montpellier, Sète och Barcelona.

Apartments säljs som VEFA =Vente en l’État Futur d’Achèvement dvs den reserveras innan den är byggd och betalningen sker gradvis, enligt fransk lag. För VEFA gäller fördelaktiga skatteregler och du betalar en lägre notarieavgift.

Apartments kommer att kunna reserveras längre fram.

 

 

 

 

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: Apartments i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.