Generöst hus med två lägenheter och trädgård, i Roquebrun

Stenhus 8 Bedroom 6 Bathroom 1 Garage

(MMR795)Helrenoverad vinkällare med två lägenheter och en separat trädgård, vackert läge bara några meter från floden Orb i byn Roquebrun (med badplats).

Boytan är på ca 478 kvm totalt. Lägenheterna med 5 sovrum och 3 sovrum kan användas tillsammans eller var för sig, med separata ingångar och uteplatser. Intressant för dig som vill hyra ut  (rymmer 20 personer).

Perfekt läge intill floden och med gångavstånd till caféer, restauranger och affären i Roquebrun. På andra sidan floden finns kanotuthyrning och högst upp i byn ligger Medelhavsträdgården.

Den större lägenheten har ett rymligt kök och uteplats i markplan.

Från matplatsen har du enastående utsikt över floden.

Bredvid ligger ett stort vardagsrum med vedkamin.

Den större lägenheten är i två plan, med sovrum på båda våningarna. Det är trägolv och nya badrum med kvalitetsmaterial.

Den nedre lägenheten har separat ingång en trappa ner, och egen uteplats.

Även där finns ett fullt utrustat kök och ett ljust matrum/vardagsrum.

Det finns tre sovrum och ett stort hobbyrum, där det är svalt och skönt varma dagar.

I bottenvåningen ligger ett stort garage med fjärrstyrd port och förråd under hela huset.

Den charmiga privata trädgården ligger på andra sidan huset och är på 190 kvm, med platsbyggd grill och gott om plats att njuta av middagar intill floden.

Uppvärmning med el och en effektiv vedkamin.

Byn Roquebrun är känd för sitt milda klimat (berget ger skydd mot nordanvinden) och våren börjar här i februari med mimosafestivalen. Det finns service inom gångavstånd (caféer, restauranger, post, affär, pizzeria, prisbelönt vinkooperativ och torgmarknad varje fredag). Du kan bada i floden Orb. Du har en dryg halvtimme till staden Béziers och Medelhavets stränder.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MMR795 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.