Garden suite, Marseillan

(Garden Suite) Välkommen till det unika Luxury Residence- projektet i den lilla hamnstaden Marseillan strax söder om Montpellier; nybyggda fastigheter invid lagunen Étang du Thau nära Medelhavet.

Projektet består av ett helt unikt område med kvalitetsfastigheter som kommer att byggas de närmaste två åren, som en del av utvecklingen av den ”nya franska rivieran”.

Området är väl integrerat i den känsliga naturen intill lagunen och utvecklat i samarbete med staden Marseillan.

Du har nu en möjlighet att vara med från början! Till fastigheterna kan väljas ett serviceavtal som gör ditt ägande bekvämt och bekymmersfritt. Service som uthyrning och underhåll tas om hand av det 5-stjärniga hotellet på området. Du får på så vis en bra utdelning på din investering genom uthyrning.

Garden Suite studio och lägenhet säljs fullt möblerade och inredda med kvalitetsmöbler och inventarier.  Du behöver bara ta med en resväska!

I området kommer även att byggas ett 5-stjärnigt hotell, torg med affärer och restauranger och spa.

 I lagunen Étang du Thau odlas 90 % av Medelhavets ostron, som du kan få pinfärska till ditt bord! Medelhavets sandstränder är nära.

Du har gångavstånd intill den mysiga hamnstaden Marseillan, med restauranger, torgmarknad och närhet till dynamiska städer som Montpellier, Sète och Barcelona.

Garden Suite säljs som VEFA =Vente en l’État Futur d’Achèvement dvs den reserveras innan den är byggd och betalningen sker gradvis, reglerat enligt fransk lag. För VEFA gäller fördelaktiga skatteregler och du betalar en lägre notarieavgift.

Det finns 22 Garden Suite att reservera och priserna varierar från 420.000 €  (studio ) till 740.000 € (1 sovrum), inklusive möbler och utrustning.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: Garden Suite i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.