Vinmakarhus med garage och terrass, liten trädgård

Vimakarhus 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Vinmakarhus med stort garage, terrass och liten trädgård

(FMA229) Detta klassiska vinmakarhus ligger i en större by med bra service, 15 minuter från staden Béziers, 25 minuter till stränderna vid Medelhavet.

Huset har ett lugnt läge och en boyta på 135 kvm och en trädgård på 75 kvm.

Garaget är på hela 65 kvm, med genomgång till trädgården.

En trappa upp ligger en hall på 11 kvm, vardagsrum på 45 kvm med dörrar ut till terrassen och kök på drygt 6 kvm (vask, gasspis,fläkt,ugn).

Det finns även wc med handfat och arbetsrum på 10,5 kvm.

På övervåningen finns hall 9 kvm och två sovrum på 11 kvm vardera och ett sovrum på 22 kvm samt badrum med badkar, handfat och wc.

Utomhus har du en terrass i direkt anslutning till vardagsrummet på 15 kvm och i markplan gården på 75 kvm.

Uppvärmning med centralvärme; oljepanna (behöver repareras/byta till annan värmekälla). Taket behöver en översyn. Den årliga fastighetsskatten är på ca 900€.

Du har gångavstånd till byns bageri, affär, restauranger, mediatek, post och bank mm, det finns även en lokaltågstation med förbindelse till Béziers. Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FMA229 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.