280.000 €

Vinmakarhus att renovera, med pool

Vinmakarhus med pool 4 Bedroom 2 Bathroom

Rymligt vinmakarhus med gård och pool, att renovera.

(FST280) Vinmakarhus med  gård och pool. Räkna med att du behöver renovera/modernisera huset, vissa golv, trappa mm är bevarade.

Huset ligger i en levande by med affär, restaurang mm tio minuter från staden Pézenas och med mindre än en halvtimme till Medelhavet och lagunen Etang du Thau med ostronodlingar mm.

Huset har en boyta på 140 kvm och gården är på 80 kvm.

På bottenvåningen ligger ett vardagsrum på 23 kvm, det finns wc med dusch och plats för tvättmaskin. Köket på 16 kvm är utan utrustning, det finns matsal på 18 kvm  och wc med handfat.

En trappa upp ligger sovrum på 14 kvm, med balkong, sovrum 18 kvm med genomgång till ett sovrum på 19 kvm, det finns badrum med badkar och separat wc.

På andra våningen har du ett sovrum på 17 kvm och vindsrum på 20 kvm + 28 kvm. Taket är isolerat.

Utomhus har du en stor gård på 80 kvm,med pool (att renovera) och annex på 15 kvm +10 kvm + 6 kvm samt utekök på 8 kvm.

Ingen fast uppvärmning (inget energivärde).  Räkna med att installera uppvärmning, sätta in kök, måla om osv. Taket är i bra skick.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FST280 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.