Vinbondehus med trädgård, att renovera

Vinbondehus 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Vinbondehus med garage, trädgård och flera uthus. Att renovera /uppdatera.

Kontakta Karin

(CES242) Vinbondehus med trädgård, i en populär by vid floden Orb, med bra service.

Detta vinbondehus har en boyta på ca 120 kvm, att renovera, och det finns flera uthus  som går att inreda vid behov, och en trädgård på ca 590 kvm.

På bottenvåningen har du entré och en källare. En trappa upp ligger vardagsrum/matrum på drygt 17 kvm, med öppen spis, hall och kök på ca 6,5 kvm (räkna med att installera nytt kök). Det finns även ett sovrum på nära 11 kvm.

En liten trappa upp (4 trappsteg)har du en hall på 10 kvm, 3 sovrum på ca 12,5 kvm + 11 kvm + 13 kvm och badrum med dusch, handfat och bidet, separat wc med handfat och tvättstuga på drygt 10 kvm med dörr till terrassen och trädgården (kan byggas om till sommarkök).

 

Vinden på 103 kvm går att inreda, med  stenväggar. Det finns även ett fd stall på 24 kvm och garage 70 kvm.

Trädgården är helt utan insyn, det finns även en hangar på 70 kvm, omgiven av berget.

Huset värms med centralvärme (oljepanna). Det är elektriskt styrda fönsterjalusier. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1300 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CES242 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.