Vinbondehus med trädgård, att renovera

Vinbondehus 5 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Välbevarat vinbondehus med garage och stor trädgård. Boyta på 165 kvm med fina detaljer, räkna med att uppdatera kök, badrum mm.

Kontakta Karin

SÅLT! (STC176) Vinbondehus med trädgård, i en större by med bra service som restauranger, torgmarknad mm.Ett bra objekt för dig som uppskattar originaldetaljer!

Här finns en boyta på 165 kvm, att renovera, stort garage och trädgård vid en bäck.

På bottenvåningen ligger garage på 90 kvm, med genomgång till trädgården.

En trappa upp har du en hall, vardagsrum på 19 kvm, kök/matrum (utan köksutrustning) på 22 kvm, sovrum på 15 kvm och sovrum på 18 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

Två trappor upp ligger hall, tre sovrum på 19 kvm + 15 kvm + 16 kvm och ett förråd på 10 kvm, wc och badrum med dusch, handfat och bidet.

Vid entrén har du en terrass på 12 kvm och trädgården är delad i två delar, en på 600 kvm och en på 690 kvm, där du kommer ner till en bäck.

Närmast huset finns en gård med pergola och fruktträd och ett äldre sommarkök. Du kan enkelt skapa trädgårdsrum med flera sittplatser, matplatser osv. Vidare finns en tomtbit som går ner till den porlande bäcken och som också kan bli en fin oas.Huset värms med el och det finns en enhet med air condition. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1000€.

Räkna med att fräscha upp /förnya el, rör, kök, badrum och ytskikt. Ett bra objekt för dig som uppskattar originaldetaljer!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: STC176 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.