Vinbondehus med terrass och trädgård

Vinbondehus 5 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Klassiskt vinbondehus med garage, stor terrass och trädgård, att modernisera. Fina golv!

Kontakta Karin

(FCV237) Detta vinbondehus ligger i en charmig liten by med café/bar och brödservice, nära floden Orb, 25 minuter från staden Béziers.

Här finns en boyta på 250 kvm, att renovera, med bevarade originalgolv mm. Det finns även ett garage på 200 kvm och terrass på ca 80 kvm. Trädgården på 515 kvm ligger bakom huset, på andra sidan gatan.

På bottenvåningen ligger entré på 10 kvm och garage ca 200 kvm.

En trappa upp ligger hall på 15 kvm. Kök/vardagsrum är på 36 kvm (med köksinredning, vask, spishäll, ugn och fläkt). Det finns även ett vardagsrum på 20 kvm med dörr till terrassen.

Det finns ett sovrum/arbetsrum på 25 kvm och badrum (dusch, handfat) och ännu ett vardagsrum på 16 kvm med utgång till terrassen.

På andra våningen ligger sovrum på 20 kvm med badrum (handfat, bidet, badkar), sovrum 18 kvm med handfat, sovrum på 14 kvm, sovrum på 30 kvm med badrum (dusch och handfat) och terrass på 15 kvm.

Den stora terrassen är på ca 80 kvm och det finns dessutom en trädgård mittemot huset (på andra sidan gatan) på ca 515 kvm.

Huset värms med el, det finns luftkonditionering. Räkna med att modernisera huset (omkring 30.000€ för kök,badrum, målning mm).

Den årliga fastighetsskatten är på ca 800 €.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCV237 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.