Vinbondehus med pool

Vinbondehus 5 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Renoverat vinbondehus med lättskött trädgård och pool.

Kontakta Karin

(FCC349) Friliggande vinbondehus i en levande by vid Orb-floden, med trädgård och pool.

Huset är byggt 1952 och har en separat studio/gästlägenhet på bottenvåningen. Boytan är ca 145 kvm och det finns även garage på 50 kvm. Gångavstånd till badplats i floden och all service i byn (affär, restauranger, torgmarknad, apotek mm).

På bottenvåningen ligger garaget och en separat liten lägenhet på 45 kvm med köksavdelning, sovrum och badrum med badkar, handfat och wc. Egen uteplats på gården.

En trappa upp ligger en terrass på framsidan på 10 kvm med huvudingång och kök 17 kvm med dörrar direkt ut på terrassen.

Det finns ett rymligt vardagsrum på 26 kvm med dörrar till den bakre terrassen på 13 kvm.

Du har också 4 sovrum på 15 kvm, 10 kvm, 11 kvm och 10 kvm och badrum på 7,8 kvm med badkar, handfat, wc och handdukstork samt förråd.

På framsidan finns parkering, bakom huset har du trädgården på ca 350 kvm med pool 10×5 m och trädgård med lättskötta Medelhavsväxter och utsikt upp mot bergen. Det finns egen brunn.

Huset värms med centralvärme (gas), taket är i bra skick och fasaden är renoverad. 

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1600 €.

Möjlighet till bra inkomst om du vill hyra ut under högsäsong!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCC349 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.