Vinbondehus med garage och trädgård med pool

Vinbondehus med pool 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Vinbondehus med garage och trädgård med pool, stor terrass i sydläge.

Nytt pris! (FPU318) Vinbondehus med stort garage och trädgård med pool, i en by 10 minuter från staden Béziers, 20 minuter till Medelhavets stränder!

Detta vinbondehus har anor från 1870 och har en boyta på 194 kvm. I markplan finns ett garage på hela 103 kvm.

Du kommer in i bostaden via en utvändig trappa till terrassen på 38 kvm. Entrén är på 16 kvm, köket 30 kvm, med dörr till terrassen.

Det finns även ett ljust och rymligt vardagsrum på 48 kvm och wc med handfat och ett litet rum på drygt 5 kvm.

En fin stentrappa leder upp till första våningen där du har en korridor på 11 kvm, sovrum 12 kvm, sovrum 12,5 kvm, badrum med dusch, handfat och wc, rum på 9,5 kvm ( idealisk som dressing eller arbetsrum, med originalgolv.

Vidare har du ett sovrum på 13,5 kvm, master svit på 26 kvm med sovrum 17 kvm med öppen spis av marmor och badrum på nära 9 kvm med badkar och handfat.

Utomhus har du en lättskött gård på 150 kvm med pool 8×4 m ( 1,60m djup och med pool-överdrag). Det finns även ett uthus med brunn (perfekt för att göra utekök) och terrass i sydläge på 38 kvm.

Huset har en del bevarade originaldetaljer som öppna spisar av marmor, stentrappa, stengolv, parkettgolv på första våningen ( antagligen originalgolv under).

Taket är i bra skick, det är uppvärmning med oljepanna.

Beräknad energikostnad för uppvärmning/kyla per helår: mellan 2590€ och 3560 € inklusive abonnemang.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1870 €.

Du har gångavstånd till café, bageri, restaurang, tabac/affär mm och 5 minuter med bil till köpcentrum i Magalas, 10 minuter till staden Béziers med all service.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID:FPU318 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.