Vinbondehus med garage och terrass

Vinbondehus 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Vinbondehus med terrass och bekvämt boende i ett plan, dessutom stort garage. Boyta 102 kvm, garage 90 kvm, terrass 30 kvm i en mysig vinodlarby.

Kontakta Karin

Nytt pris! (ID:FAU192) Vinbondehus med stort garage med plats för flera bilar och terrass 30 kvm, fina bevarade originalgolv. Hela boytan är i ett plan, ljust och fint!
FAU192

Här finns 102 kvm boyta med 3 sovrum och 2 badrum, i anslutning till terrassen. Huset är i bra skick, med ny el och nya rör.

14 3

Garaget är på hela 90 kvm, det finns även verkstad/förråd 20 kvm under terrassen och en brunn. Om så önskas kan en bil ingå i köpet! 

  7 6

En trappa upp ligger hall 12 kvm, vardagsrum/matsal 20 kvm bredvid köket på 18 kvm (med köksinredning och vask) och öppen spis med vedkamin-insats.

8 10

Sovrummen är på 13 kvm och knappt 13 kvm, det finns ett stort badrum på 9 kvm med hörnbadkar, handfat, wc och bidet samt sovrum 12 kvm med eget duschrum (dusch, handfat, bidet och wc). 

Det finns bevarade mönstrade originalgolv i de flesta rummen.

5 9 12

Två trappor upp ligger vinden på 90 kvm.

Huset har fönster åt tre håll och känns ljust, läget är lugnt utan störande trafik och du har gångavstånd till byns bageri, café, affär, apotek  etc.

Huset värms med bra el-element och vedspisen. Taket är i bra skick, med behandlade bjälkar.

Den årliga fastighetsskatten är  endast ca 650 €.

 

Huset säljs fullt möblerat och om så önskas kan även en  bil ingå i köpet! 

 

Huset ligger i en levande liten by med flera bra vingårdar, affär, café-restaurang, bageri, apotek mm. Du har 5 minuter till Supermarché och byggmarknad, veterinär mm och drygt 15 minuter till Béziers, en knapp halvtimme till Medelhavet.

 

Välkommen med din intresseanmälan för detta vinbondehus med terrass och hela boendet bekvämt i samma plan, i en charmig vinodlarby.


Ange gärna ID:FAU192 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Dela gärna på
Share

Print Friendly, PDF & Email