Vinbondehus med fina detaljer

Vinbondehus 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Gediget vinbondehus, säljs möblerat. Många fina originaldetaljer, balkong 8 kvm. Gångavstånd till badplats.

(FCC214)  Gediget vinbondehus med bevarade detaljer, (carrelage-golv, dörrar, öppna spisar av marmor, högt i tak mm). Lugnt läge i en levande by, med gångavstånd till badplats i floden Orb.

Huset har tidigare varit en borgmästares bostad och har en boyta på 137 kvm. Det finns också ett stort garage på 50 kvm och fd stall, 15 kvm i markplan.

En trappa upp har du entré 11,5 kvm, kök med matplats på 32 kvm, med dörr till balkongen på 8 kvm i sydläge.

Det finns ytterligare vardagsrum på 19 kvm med öppen spis av marmor och sovrum/arbetsrum på 15 kvm, badrum med dusch, handfat och wc och tvättstuga på 12 kvm.

På andra våningen ligger hall på 14 kvm, sovrum 15 kvm, sovrum 16 kvm, sovrum 14 kvm, sovrum 14 kvm och badrum med badkar, dusch, handfat och wc.  I korridoren finns wc med handfat. och det finns även ett vindsrum på 21 kvm.

Uppvärmning med centralvärme (olja) och öppen spis, enkelglasfönster. Taket är i bra skick.

Huset säljs möblerat. Tillgång till fiber i byn.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1470 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCC214 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.