Villa med två gästbostäder, stor trädgård med pool

Villa med pool, B&B 6 Bedroom 6 Bathroom

Välskött villa med fyra sovrum samt två separata gästbostäder, gîte. Trädgård med pool.

(FCC524)  Villa med två separata gästbostäder som hyrs ut som gîte med 4 stjärnor. Tomten är på hela 1064 kvm och båda gästbostäderna har egna uteplatser, det finns också en pool på 7,5m x 3,5 m (kan värmas upp). 

Lugnt läge i utkanten av en levande by vid floden Orb. Intressant för dig som vill driva en gästverksamhet med extra inkomst!

Huvudbyggnaden har en boyta på 118 kvm:

På nedre plan (6 trappsteg ner) ligger ett sovrum på 10,5 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

I markplan ligger entré på 7 kvm, wc, vardagsrum på 37,5 kvm med vedkamin och glasparti som vetter mot terrassen samt öppet kök (köksinredning,gasspis, kyl,diskmaskin, vask, fläkt, ugn).

På övervåningen (6 trappssteg upp) ligger sovrum på 9 kvm, duschrum 7 kvm, sovrum 14 kvm med badrum (dusch, handfat, wc, handdukstork) och sovrum 12,5 kvm med badrum (dusch, handfat, wc, handdukstork).

Gîte 1 har en boyta på 35 kvm:

Det finns ett vardagsrum med kök (vask, diskmaskin, tvättmaskin, fläkt, kyl, liten ugn, micro), sovrum, badrum med dusch, handfat och wc. Det finns en egen uteplats och luftkonditionering.

Gîte 2 har en boyta på 40 kvm:

Vardagsrum och kök (med vask, diskmaskin,tvättmaskin, fläkt, kyl, liten ugn och micro), sovrum och badrum med dusch, handfat och wc. Det finns en privat terrass och luftkonditionering.

Tomten är på 1064 kvm, poolen på 7,5×3,5 ( 1,60 djup) går att värma upp. Det finns poolhus, terrass på 90 kvm med markis, boulebana, egen brunn med pump och det finns även bastu, jacuzzi, dusch och ett förråd på 12 kvm för cyklar mm.

Huset är byggt 1984 och renoverat, i mycket bra skick. Säljs möblerat!

Uppvärmning med vedkamin och luftkonditionering. Tvåglasfönster. Beräknad elkostnad för helår mellan 1084 € och 1466 €, inklusive abonnemang.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1320 €. Parkering finns framför huset.

I byn finns restauranger, apotek, bagerier, torgmarknad, bank och post mm.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCC524 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.