Villa med två bostäder, trädgård med pool, i Béziers!

Villa med pool 4 Bedroom 3 Bathroom

Passa på! Välrenoverad villa med två bostäder, lättskött trädgård med pool och terrasser med utsikt, mitt i staden Béziers!

(FBZ599) Välrenoverad villa med två bostäder och lättskött trädgård med pool och utsikt, i ett trevligt kvarter i staden Béziers; en stad med all service, snabbtåg och lokal flygplats, 15 minuter till Medelhavets stränder!

 

Bostäderna har separata entréer och uteplatser, perfekt för dig som vill dela hus med familj/vänner eller hyra ut en del. Boytan är på 165 kvm totalt och den inhägnade tomten är på 571 kvm, med terrasser, pool och parkering för flera bilar.

Bostad med 3 sovrum: På bottenvåningen har du ett öppet vardagsrum på 55 kvm, med ett modernt kök, med köks-ö, ugn, kyl diskmaskin, spis, fläkt och förvaring och matsal med burspråk och inbyggt bibliotek. Det finns även wc.

En trappa upp ligger master bedroom på 25 kvm med dressing och badrum (badkar, handfat, wc, förvaring, handdukstork) och terrass på 30 kvm med härlig utsikt, ända bort mot Pyrenéerna.

Vidare har du två sovrum på 14 kvm och 15 kvm med dörrar till terrasserna på 30 kvm och 5 kvm, samt badrum med dusch, handfat, handdukstork och wc samt dressing på 3 kvm.

På bottenvåningen ligger en separat bostad med ett sovrum: Det finns ett ljust vardagsrum med  köks-ö, kyl, diskmaskin, spis, fläkt, vask och förvaring.

Du har även ett sovrum på 20 kvm med stor garderob och duschrum med dusch, handfat, wc och förvaring.

Den lättskötta tomten är på 571 kvm, med terrasser och pool 6,5×3 m, poolhus och parkering.

Huset är grundligt renoverat för 3 år sedan, med garantier som gäller i ytterligare 7 år.

Uppvärmning /kyla med central integrerad luftkonditionering. Den årliga fastighetsskatten är på ca 2500 €.

Unikt med privat trädgård och utsikt mitt i staden Béziers!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FBZ599 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.