Villa med trädgård

Villa med pool 5 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Villa med trädgård, pool ovan jord och citrusträd. Räkna med att fräscha upp interiören, möjligt att dela i två separata lägenheter.

Kontakta Karin

(LAU241) Villa med trädgård i en levande by strax norr om Béziers. Här finns en bra restaurang, stor mataffär , bageri, apotek, torgmarknad varje vecka.

Denna villa i två plan har en boyta på 145 kvm samt garage och tomten är på ca 474 kvm med en pool ovan jord och många härliga citrusträd.

Det är möjligt att dela huset i två separata lägenheter, räkna med att fräscha upp vissa rum.

På bottenvåningen har du garage 18 kvm, entré 5 kvm, öppet kök och vardagsrum på 47 kvm (köksinredning, gasspis, ung, fläkt) och utgång till terrassen bakom huset, (möjligt att återskapa ett sovrum på 10 kvm) och badrum med dusch, handfat och wc.

En trappa upp ligger hall 6 kvm, tvättstuga på 10 kvm (fd kök) och fem rum på 9 kvm+ 9 kvm+ 12 kvm+ 11 kvm och 14 kvm samt badrum 5 kvm med dubbla handfat, dusch och handdukstork.

Framför huset ligger en trädgård med många citrusträd och en liten fiskdamm.

Bakom huset finns en terrass och pool ovan jord samt trädgård/parkering en nivå högre upp.

Huset värms med el och det finns luftkonditionering (värme+kyla), det finns även solpaneler. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1100 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: LAU241 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.