Villa med pool, vid Canal du Midi

Villa med pool 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Generös villa med stor pool och parkliknande trädgård, vid Canal du Midi!

Kontakta Karin

(FCP556)Denna villa ligger nära Canal du Midi i en större by vid kanalen, med bra läge 25 minuter från både Béziers och Narbonne.

Här finns en boyta på 195 kvm och en tomt på hela 3360 kvm (en del med byggrätt). Lugnt läge, nära centrum med caféer och restauranger!

Under huset ligger ett garage på 25 kvm.  På bottenvåningen har du entré på 19 kvm, öppet vardagsrum och kök på 69 kvm (med köksinredning, vask, induktionsspis, kyl/frys, diskmaskin, fläkt, micro) och öppen spis med insats, utgång till terrasserna.

Det finns även tvättstuga 10 kvm, två sovrum på 12 kvm och 14 kvm samt badrum på 10 kvm med dusch, wc, dubbla handfat och separat wc med handfat.

En trappa upp ligger ett loft på 13 kvm, två sovrum på 14 kvm och 13 kvm samt badrum med badkar, handfat, bidet och separat wc.

Utomhus har du en stenlagd terrass vid poolen som är på hela 11×5,5 m, terrass med grillplats. Parkliknande trädgård på 3360 kvm (varav en del är byggbar: 1506kvm) och access till kanalen.

 

Huset värms med centralvärme (olja). Den årliga fastighetsskatten är på ca 1951€. Kommunalt vatten+ borrad brunn+ från kanalen. Automatiskt bevattningssystem.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCP556 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.