Villa med pool, utsikt och stor tomt

Villa med pool 4 Bedroom 2 Bathroom 2 Garage

Generös enplansvilla med pool, stor terrass med utsikt, dubbelgarage och en tomt på hela 4365 kvm, med fruktträd, oliv mm.

(FVI493) Enplansvilla med pool och fint läge, utsikt mot Pyrenéerna!

Här finns en boyta på 165 kvm och en stor tomt på 4365 kvm med fruktträd och det finns även dubbelgarage.

Vid entrén har du det generösa vardagsrummet på 43 kvm, med takhöjd på över 4 m, öppen spis och fyra glaspartier som vetter mot trädgården och utsikten mot Pyrenéerna.

Det välutrustade köket är på 18 kvm, med köks-ö, köksinredning, diskmaskin,kyl, vask, ugn och glasdörrar direkt ut till terrassen på 78 kvm.

Det finns ett master bedroom på 28 kvm, med badrum med badkar, dusch, handfat, wc och handdukstork och dressing.

Det finns en korridor på 15 kvm och wc med handfat samt tvättstuga på 7,5 kvm.

Du har även sovrum på 13,5 kvm, med glasdörrar till terrassen, duschrum med wc och handfat, sovrum på 16,5 kvm med glasdörrar till terrassen och sovrum 10,5 kvm.

Tomten är på hela 4365 kvm och det finns en pool på 8×2,5 m (salt), poolhus med utekök på 14 kvm, duschrum med handfat och wc. Det finns träd som mandel, oliv, mimosa och ek. Det finns ett dubbelgarage på 38 kvm, elstyrd port.

Villan är byggd 2006. Uppvärmning med luftkonditionering (och kyla), det finns även öppen spis, tvåglasfönster. Det är kommunalt avlopp.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1519 €.

Lugnt läge i en by 8 km från den större orten Saint-Chinian med all service, och en halvtimme till staden Béziers. Det finns restaurang i byn och i Saint-Chinian är det stor torgmarknad två gånger i veckan året runt.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FVI493 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.