Villa med pool, trädgård

Villa med pool 4 Bedroom 2 Bathroom

Bekväm villa med pool och stor trädgård på drygt 1000 kvm. Uteplats med pergola.

(FPP425) Denna rymliga villa byggd 2009 ligger i en charmig by med café/restaurang, bageri och affär, 15 minuter från staden Pézenas.

Boytan är på 120 kvm och tomten är på hela 1060 kvm, med pool. Härlig uteplats med pergola.

På bottenvåningen ligger kök/vardagsrum på 47 kvm ( i köket finns köksinredning, spis,fläkt,ugn och vask, travertingolv).

Det finns separat wc och ett sovrum på 11 kvm med utgång till uteplatsen och badrum (dusch och handfat.

 

En trappa upp ligger ytterligare tre sovrum på 12 kvm, 11 kvm och 11,5 kvm samt badrum med badkar, dusch, dubbla handfat och separat wc samt arbetsrum 5 kvm.

 

 

I trädgården har du en pool på 8×4 m (klor), automatisk bevattning och det finns även jacuzzi.

 

Uppvärmning med pelletskamin och reversibel luftkonditionering (värme+kyla). Den beräknade kostnaden för energi är mellan 930€ och 1330€ per helår, inklusive abonnemang. Den årliga fastighetsskatten är på 1600 €.

Lugnt läge, du har 5 minuter till de större byarna Magalas och Roujan med all service, 15 minuter till den charmiga staden Pézenas.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FPP425 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.