Villa med pool och utsikt, lugnt läge

Villa med pool 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Villa med lugnt och vackert läge, nära en liten stad i Orb-dalen. Pool, dubbelgarage och utsikt!

Kontakta Karin

(FLL338) Denna villa har ett lugnt läge nära en liten stad i Orb-dalen som är känd som en kur-ort, 40 minuter från Béziers och 15 minuter från staden Bédarieux (med tågstation, all service).

Huset är byggt på 1960-talet och har en boyta på 137 kvm, dubbelgarage och en stor trädgård på 1451 kvm med Medelhavsväxter, pool med saltrening och härlig utsikt över landskapet.

På bottenvåningen finns vinkällare 10 kvm, sovrum 15 kvm med luftkonditionering och glasdörr till trädgården framför huset, badrum (dusch, handfat, wc, handdukstork) och sovrum/arbetsrum på drygt 7 kvm.

På nästa plan har du ett rymligt vardagsrum med matplats på 40 kvm med kamin-insats, luftkonditionering och glasdörr till trädgården.

Köket är på 8 kvm med köksinredning, vask, gasspis, ugn och  kyl.

Vidare har du ett sovrum på 12 kvm med utsikt,  förråd och tvättstuga 6 kvm (tvättmaskin, torktumlare, wc, handfat och handdukstork).  Det finns även ett rymligt sovrum på 18 kvm med garderober och badrum med golvvärme, dusch, wc, bidet, hörnbadkar, dubbla handfat och handdukstork.

Där finns också en privat terrass på 28 kvm med vacker utsikt över kullarna.

I trädgården på 1451 kvm finns en pool på 7×5 m med fontän, saltrening, omgiven av terrasser.

För bevattning finns flera kranar i trädgården, med gratis vatten. Garaget på 33 kvm har automatisk port-öppning, framför huset finns en allé med flera parkeringsplatser.

Det går att göra en separat gîte/uthyrningslägenhet på den nedre våningen.

Uppvärmning med luftkonditionering, kamin (insats) och el.

Det finns porttelefon med video. Lugnt läge nära en stad med bra service!

Den årliga fastighetsskatten ligger på ca 680 €.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FLL338 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.