Villa med pool och extra lägenhet

Villa med pool 4 Bedroom 3 Bathroom

Villa med pool och gästlägenhet, lugnt läge i en större by nära Pézenas.

Nytt pris! (FRR566) Villa med pool i en större by med bra service, du har 10 minuter till den mysiga lilla staden Pézenas och en halvtimme till Medelhavet.

 

Boytan i villan är på ca 150 kvm och det finns dessutom en separat lägenhet på 50 kvm. Tomten är på 1000 kvm med pool, terrass, pergola, poolhus och parkering.

 

Det finns källarförråd på 45 kvm.

I villan har du vardagsrum på 45 kvm med luftvärmepump (värme/kyla).

Köket är på 19 kvm (med ugn, spis, fläkt, vask, diskmaskin, tvättmaskin och kyl/frys samt förråd på 6 kvm.

Det finns två sovrum på 13 kvm vardera, master bedroom på 17 kvm med dressing, badrum och separat wc.

Den separata lägenheten på 50 kvm är anpassad enligt gällande normer för anpassning för funktionshinder (normes PMR). Där finns sovrum på 10, 5 kvm, vardagsrum 13,5 kvm, kök 22 kvm med gasspis, fläkt, diskmaskin, tvättmaskin, kyl, vask och förvaring), förråd på 1,5 kvm och badrum med dusch, handfat, wc och förvaring.

Utomhus finns en pool på 8×4 m, med poolhus, terrass 69 kvm, pergola 24 kvm, gård med plats för parkering (plats för ca 6 bilar/husbil ryms).

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1400 € per år.

Det är tvåglasfönster, reversibel luftkonditionering ( värme/kyla), mycket bra energivärde.  Villan är byggd 2004 och tillbyggnaden från 2013.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FRR556 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.