Villa med pool, nära Pézenas

Villa med pool 4 Bedroom 2 Bathroom

Rymlig villa med stor pool, i en levande by nära Pézenas.

Kontakta Karin

(FVA459) Rymlig villa med trädgård och stor pool, i en levande by bara 5 minuter från staden Pézenas, 20 minuter till Medelhavet.

Här finns en boyta på ca 168 kvm och tomten är på 671 kvm med pool 11×5 m.

 

På bottenvåningen ligger ett rymligt vardagsrum på 40 kvm intill köket på 13 kvm. Där finns köksinredning, ugn, spis, fläkt, tvättmaskin, diskmaskin och stor kyl/frys. Det finns wc med handfat.

En halvtrappa upp ligger tre sovrum på 13 kvm vardera, med garderober och luftkonditionering. Det finns ett stort badrum med badkar, dusch, handfat och wc, samt extra wc med handfat.

En halvtrappa ner ligger hobbyrum på 20 kvm, sovrum 10 kvm och duschrum med dusch, handfat, wc och torktumlare, det finns också ett förråd på 10 kvm med frys.

Utomhus har du en stor kaklad pool på 11×5 m, sommarkök (med spis, kyl/frys och vask), wc med handfat och täckt terrass, med markiser.


 

Det finns carport med plats för två bilar och bouleplan.

Tvåglasfönster. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1400 €. Bra både som året runt-bostad och semesterhus. Tillgängligt september 2020.


Du har grundläggande service som affär, restauranger, bageri, bibliotek mm i byn och bara några km till närmaste staden Pézenas.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID:FVA459 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.