Villa med pool, nära Medelhavet

Villa med pool 5 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Villa med pool i en levande by nära Medelhavet, 10 minuter till Béziers.

(FFS654) Villa med pool i en levande ort nära Medelhavet, med restauranger, affärer och torgmarknad tre dagar i veckan, 10 minuter till staden Béizers där du har all service, snabbtåg till Paris/ Barcelona och lokal flygplats.

Här finns en boyta på 182 kvm samt garage, terrasser och en tomt på 3195 kvm med uppväxt trädgård och pool ovan jord.

 

På bottenvåningen har du entré, öppet vardagsrum på 38,5 kvm med öppen spis och modernt kök på 23 kvm med köks-ö och matplats och dörrar till terrassen på ca 39 kvm.

Det finns också sovrum på 15,5 kvm, sovrum 12,5 kvm, sovrum 15 kvm med dusch och badrum med dusch och handfat, 2 separata wc.

Det finns även ett arbetsrum bredvid köket på 10,5 kvm med dörr till terrassen, källare på 17,5 kvm och garage 22,5 kvm.

En trappa upp ligger sovrum på 34 kvm och sovrum på 14 kvm.

 

Det finns reversibel luftkonditionering och öppen spis. Taket är i bra skick, det är tvåglasfönster och elstyrda fönsterjalusier.

Lugnt läge i byn, på planeringskartan anges att huset ligger inom risk för översvämning , men det har inte inträffat på mer än nio år;  byn har byggt upp nya skyddsanordningar. Du har 5 minuter till Medelhavets stränder.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FFS654 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.