Villa med pool, nära Medelhavet

Villa med pool 7 Bedroom 3 Bathroom 2 Garage

Rymlig villa med 7 sovrum och dubbla garage, trädgård med pool. 7 minuter till Medelhavets sandstränder!

Nytt pris! (FSA675) Villa med pool i en by med service, bra läge mellan staden Béziers och stränderna vid Medelhavet.

Villan är byggd år 1975 och är i mycket bra skick. Köket är renoverat. Det finns en boyta på ca 196 kvm, med 7 sovrum och en stor tomt på drygt 1000 kvm. Lugnt läge, 7 minuter från Medelhavets stränder!

På bottenvåningen ligger ett rymligt vardagsrum med kök, på 65 kvm. I köket finns köksinredning, spis, fläkt, vask, diskmaskin,kyl, ugn och dörrar som vetter direkt ut till terrassen och trädgården.
Du har två sovrum i markplan, på 9 kvm och 10 kvm samt badrum med dusch, handfat och wc, tvättstuga med wc och dusch och arbetsrum på 11 kvm.

En halvtrappa upp ligger två sovrum på 18 kvm och 9 kvm.

En trappa upp finns tre sovrum på 12 kvm, 10 kvm och 15 kvm samt rymligt badrum på 12 kvm med badkar, dusch, dubbla handfat och bidet, separat wc och ett loft på 14 kvm.

Det finns två garage på sammanlagt 50 kvm. Tomten är inhägnad, utan insyn och stor pool. Det finns automatisk bevattning (egen brunn) och grillplats samt poolhus med dusch, handfat och wc.

Uppvärmning /kyla med reversibel luftkonditionering. Nya tvåglasfönster.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 2000€. Om du vill hyra ut kan du räkna med en intäkt på ca 3000-3500€ per vecka under högsäsong.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FSA675 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.