Villa med pool , lugnt läge i Roquebrun

Villa med pool 4 Bedroom 2 Bathroom

Ljust och välskött villa med bra planlösning, uteplats och pool i direkt anslutning till vardagsrum och kök.

Kontakta Karin

(MRQ499) Välskött villa med trädgård och pool, bra planlösning, med lugnt läge i den vackra byn Roquebrun, vid floden Orb.

Du kan bo på ett plan med öppet vardagsrum- kök, sovrum och badrum i markplanet och det finns ytterligare sovrum och badrum på övervåningen.

Boytan är på ca 150 kvm.  Trädgården ligger i söderläge och du har en stor pool på 8x5m,  och tomten är på 1150 kvm, inramad av häckar med Medelhavsväxter.

I entréplan har du ett ljust och öppet vardagsrum på ca 60 kvm med dörrar direkt till den stenlagda uteplatsen, med pergola.

Uteplatsen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Köket ligger intill vardagsrummet, med köksinredning och bra arbetsytor.

Det finns ett sovrum på ca 12 kvm med privat badrum och dörrar till terrassen och du har även tvättstuga och förråd på bottenvåningen.

En trappa upp ligger tre rymliga sovrum (12 kvm, 10 kvm, 20 kvm) och ett litet arbetsrum, det finns även en dressing och badrum med dusch och wc.

Det finns gedigen carport intill huset och plats att parkera flera bilar på tomten.

Villan är byggd år 2000 och är mycket i mycket bra skick, det är bara att flytta in och börja njuta! Huset har ett lugnt läge, nära  floden Orb, men utan översvämningsrisk. Den årliga fastighetsskatten är på ca 790 €. 

Du har gångavstånd till byns affär, caféer, restauranger och det prisbelönta vin-kooperativet, och till badplatsen vid floden Orb.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MRQ499 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.