Villa med pool bland vinfälten, Montagnac

Villa med pool 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Villa med fyra sovrum, pool och stor tomt på ca 7000 kvm. Lugnt läge bland vinfälten!

(SSM627) Rymlig villa med pool, lugnt läge bland vinfälten 5 km från byn Montagnac, nära både Pézenas och lagunen Etang du Thau.

Boytan är på ca 175 kvm och tomten är på hela 7000 kvm, omgiven av vinfält.

På bottenvåningen ligger ett öppet vardagsrum på 60 kvm med stora glaspartier i anslutning till terrasser och med kök på 14 kvm.


Det finns också tvättstuga på 6 kvm, två sovrum på 13 kvm och 12 kvm samt en rymlig dressing på 9 kvm och badrum på 9 kvm med dusch, handfat och wc.

På övervåningen ligger två sovrum på 15 kvm och 14 kvm samt badrum på 10 kvm.


Vid poolen finns poolhus med utekök.

På tomten på drygt 7000 kvm finns Medelhavsväxter. Runt om finns vinfält.

Uppvärmning med el och vedkamin (insats), det är tvåglasfönster, bra energivärde. Beräknad energikostnad helår 1538€ ~ 2080€.

Alla golv är nylagda. Fasaden är nyrenoverad. Det finns enskilt avlopp med septiktank.  Den årliga fastighetsskatten är på ca 1800 € per år.

Lugnt läge nära den större byn Montagnac, med all service och nära staden Pézenas. Det är ca 2 km till en mycket bra restaurang.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: SSM627 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.