Villa med garage och trädgård i Béziers, att uppdatera

Villa 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Villa med lugnt läge i staden Béziers, med trädgård och garage. Räkna med viss uppdatering av ytskikt.

SÅLD! (FBZ242) Villa med lugnt läge i staden Béziers, med garage och trädgård. Huset är byggt på 1970-talet och i bra skick, men räkna med en uppdatering av ytskikt.

Här finns en boyta på 90 kvm och trädgård på 190 kvm, både framför och bakom huset.

På bottenvåningen har du entréhall på 9 kvm, ljust vardagsrum på 27 kvm, med glasdörrar till gården.


Köket är på 11 kvm, med dörr till gården bakom huset. Det finns även garage på 22 kvm, med plats för tvättmaskin och dörr till trädgården, samt wc.

 

En trappa upp har du hall 4 kvm, sovrum på 9 kvm, sovrum på 13 kvm och sovrum på 10 kvm ( alla har högt i tak och inbyggda garderober) och badrum med badkar, handfat, bidet och wc.

Gården framför huset är på 12 kvm, med trädgård 100 kvm, och gården bakom huset är på 90 kvm, med trädgårdsförråd på 10 kvm.

 

Den årliga fastighetsskatten är på ca 350 €.

Det finns reversibel luftkonditionering, tvåglasfönster, taket är i bra skick. Räkna med uppdatering av ytskikt.

Du har gångavstånd till centrala staden, med restauranger och affärer och till floden Orb. i Béziers finns tågstation med tåg direkt till bla. Paris och Barcelona, det finns en lokal flygplats med bl.a direkt flyg till Stockholm Arlanda en del av året.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FBZ242 i kontaktformuläret HÄR!

Kontakta Karin

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.