Välrenoverat stenhus med stor tomt, pool

Stenhus med pool 5 Bedroom 4 Bathroom 1 Garage

Välrenoverat stenhus med stor tom, vackra vyer över landskapet. Pool 5x10m

Kontakta Karin

(FRO935) Generöst, renoverat stenhus med privat läge i utkanten av en levande by med bra service.

Här finns en boyta på 275 kvm,  omgivet av trädgård på 7440 kvm med stor pool, terrasser och vackra vyer ut över landskapet. Renoverat med kvalitetsmaterial.

På bottenvåningen har du entré, sovrum 16 kvm med badrum, vardagsrum 34 kvm, tv-rum 9 kvm, wc, arbetsrum 18 kvm, sovrum 38 kvm med badrum, matsal 17 kvm, kök 13 kvm och förråd 6 kvm.

En trappa upp ligger hall 23 kvm, sovrum 12 kvm med badrum 10 kvm, wc, sovrum 13 kvm, sovrum 26 kvm med badrum 7 kvm och klädkammare.

I trädgården på 7440 kvm finns Medelhavsväxter, alléer och terrasser av sten.

Poolen är på 5×10 m. Det finns sommarkök på 28 kvm, badrum och wc, garage 20 kvm och carport.

Huset är renoverat med kvalitetsmaterial och originaldetaljer är bevarade, det är också välisolerat och har tvåglasfönster. Uppvärmning  med moderna el-element och öppen spis på bottenvåningen.
Byn har bra service (restauranger, caféer, bagerier, supermarché osv) och ligger bara tio minuter från den lilla staden Pézenas, du har ca 25 minuter till stranden.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FRO935 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.