Välrenoverat rymligt byhus, terrass med utsikt!

Byhus 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Välrenoverat, rymligt byhus med garage och terrass med utsikt. Renoverat med kvalitetsmaterial!

(FAU324) Välrenoverat och rymligt byhus med både garage och terrass med utsikt. Lugnt läge i en levande by, med 15 minuter till staden Béziers.

Boytan är på ca 221 kvm, renoverat med kvalitetsmaterial. På bottenvåningen ligger entré 6 kvm, sovrum 10,5 kvm, tvättstuga, garage 90 kvm och förråd 11 kvm.

En trappa upp har du hall på 17,6 kvm och ett nyrenoverat kök och matrum på 27,5 kvm, med vedkamin och dörrar till terrassen på 15 kvm, med fin utsikt över landskapet.

Det finns även ett sovrum på 11,8 kvm, badrum på 11 kvm med dusch, handfat och wc  och vardagsrum 13,7 kvm.

På andra våningen ligger två sovrum på 10 kvm och 8,5 kvm samt badrum med dusch, handfat och wc. Här finns också ett vardagsrum och förråd ( varav 5 kvm kan byggas om till terrass; bygglov är beviljat).

Uppvärmning med el och vedkaminer, reversibel luftkonditionering. Ny el, nya rör. Taket är i bra skick och fasaden är renoverad. 

Parkering framför huset + garage 90 kvm och förråd.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 801€.

 

Det går att köpa till vissa möbler.

Du har gångavstånd till byns café-restaurang, bageri och affär.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FAU324 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.