Vacker lägenhet i gamla stan, Béziers

Lägenhet 4-5 Bedroom 2 Bathroom

Unik, renoverad lägenhet i gamla stan i Béziers, med charmiga originaldetaljer; högt i tak, tre rum i fil, öppna spisar, 6 franska balkonger mm!

Kontakta Karin

(MMK368) Unik, renoverad lägenhet med vackra volymer, många originaldetaljer och lugnt läge i en gedigen fastighet centralt i gamla stan i Béziers.

Våningen har alla charmiga detaljer man kan drömma om; parkettgolv i original, stuckaturer, öppna spisar av marmor, en härlig takhöjd och tre rum i fil med sex franska balkonger som vetter mot en mysig gågata. Här finns en boyta på 220 kvm i två våningar, samt källarförråd/vinkällare 21 kvm, garage 15 kvm och cykelförråd 4 kvm.

På första våningen har du den öppna salongen på 37 kvm, med öppen spis av marmor och originalgolv (parkett), takstuckaturer och figuriner ovanför dörrarna. Takhöjden är 3,40 m.

Längs fasaden som vetter mot en mysig gågata har du sex franska balkonger; tre rum i fil.

Matrummet och köket på 26 kvm har originalgolv (parkett) och carrelage-golv i köket (nytt golv i gammal stil) samt öppen spis av marmor.

Köksinredning från Maisons du Monde i massivt trä och stenskivor, Smeg-ugn, induktionsspis, rymlig kyl med fryslådor mm.

Efter den stora salongen ligger ytterligare en mindre salong/sovrum i fil mot gatan.

På denna våning ligger även ett stort sovrum på 22 kvm med balkong 6 kvm mot den lugna innergården, med nytt carrelgage-golv i gammal stil.

Badrummet på drygt 9 kvm ligger intill, med badkar, tvättställ, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare och separat wc med handfat.

En trappa upp har du en hall som även har en separat ingång från trapphallen; i hallen ligger nytt carrelage-golv. 

 

Där finns ett ljust vardagsrum/arbetsrum på drygt 20 kvm, med trägolv.

Vidare har du ett sovrum/arbetsrum på 12 kvm, med garderob, trägolv.

Det finns ett rymligt sovrum på 19 kvm med dörr till badrummet på 7 kvm, med badkar med dusch och handfatsmöbel, separat wc med handfat.

Det finns ytterligare ett ljust och rymligt sovrum på 17 kvm, med trägolv och dörr till badrummet.

Övervåningen passar perfekt för dig som vill kunna jobba hemifrån eller hyra ut gästrum, med egen ingång.

Lägenheten ligger i ett av de mysigaste kvarteren, på en gågata centralt i Béziers, med gångavstånd till all service, saluhall, flera mysiga torg med restauranger, tågstation och parkeringshus. Den ligger i en gedigen fastighet från 1700-talet.

Du har 15 minuter till Medelhavets stränder! 

Det går att dela av lägenheten i två; ett äldre kök att göra i ordning finns på övervåningen, och separat ingång.

Uppvärmning med centralvärme, stadsgas. Ingen anmärkning på el eller gas-installationerna.

Som komplement finns en rymligt källarförråd (perfekt som vinkällare), cykelförråd och ett litet garage/förråd på 15 kvm.

Lägenheten är den del i en co-propriété med professionell förvaltning, boytan enligt Loi Carrez är 219,78 kvm + biutrymmen 40,55 kvm. Avgifterna till co-propriété är ca 130€/månad, inkl vatten, försäkring för fastigheten och trappstädning. Fasaden är i mycket bra skick. Den årliga fastighetsskatten är på ca 3000€.

 

Videovisning finns, länk skickas på begäran!

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MMK368 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.