Unikt hus med B&B i större turistort

B&B 7 Bedroom 6 Bathroom

B&B i den levande turistort, med medeltida kvarter. Drivs som "lyx-B&B" med rymlig privat bostad och privat gård, bra intäkter!

Kontakta Karin

Nytt pris! (CAR960) Denna fastighet med inarbetad gäst-verksamhet ligger i en av de mest besökta turistorterna i Languedoc (regionen Occitanie), berömd för sin medeltida borg.

Huset ligger i en lugn del av den gamla stan, med sina mysiga gator med caféer, antikaffärer mm. Det drivs som “lyx-B&B” och har både gästrum och privat bostad, bra intäkter!

I källarvåningen finns en cave på 47 kvm, och två mindre förråd.

På bottenvåningen har du sovrum på 25 kvm, med originaldörr, öppen spis av marmor, högt i tak  3,5 m och badrum med dusch, handfat och wc.

Det finns sovrum 24 kvm med originaldörr, takhöjd 3,5 m, öppen spis och trompe l’oeil-målning och badrum med dusch, handfat och wc. Vidare finns ett sovrum på 27 kvm med öppen spis av marmor , trompe l’oeil-målning, klädkammare på 5 kvm och badrum med dusch och handfat, separat wc.

Du har också en entré på 20 kvm, matsal på 28 kvm med öppen spis av marmor, dörrar med snidat trä, parkett, dekorativ stuckatur, och vardagsrum på 30 kvm med öppen spis av marmor, parkett, takstuckatur, frukostmatsal på 18 kvm som vetter ut mot gården samt tvättstuga.

Det finns en privat innergård på 22,5 kvm med access till parkering och den privata bostaden.

En trappa upp ligger en korridor på 10 kvm och sovrum 22 kvm med garderob och badrum (dusch, handfat och wc), balkong mot baksidan på 2,65 kvm  med plats för bord och stolar och balkong mot framsidan på 3,2 kvm.

Den privata bostaden:

På bottenvåningen ligger matsal på 10 kvm, vardagsrum 17 kvm med spiraltrappa, kök 15 kvm (dubbla vaskar, köksinredning, gasspis, ugn, fläkt) och access till trädgården.

Det finns även wc, tvättstuga, sovrum 16 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) arbetsrum 6 kvm och privat innergård på 22 kvm.

På övervåningen ligger vardagsrum på 31 kvm (vid spiraltrappan) , sovrum 12 kvm, sovrum 13 kvm och badrum med badkar, dusch, dubbla handfat, wc och handdukstork.

Huset värms med centralvärme (stadsgas). Den årliga fastighetsskatten ligger på ca 5500€. Det går att förhandla om köp av möbler och inventarier för B&B. Privat parkering finns.

Räkna med bra intäkter om du vill driva detta B&B vidare!

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CAR960 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.