Unikt borgarhus med trädgård, centralt i Béziers

Borgarhus 7 Bedroom 4 Bathroom

Unikt borgarhus med bevarade detaljer, mitt i de historiska kvarteren i Béziers. Vacker innergård och helt privat trädgård på 200 kvm!

SÅLT! (LLB1200) Unikt borgarhus, hôtel particulier, med lugnt läge mitt i de historiska kvarteren i Béziers, nära katedralen.

Här finns fantastiska detaljer som blyinfattade fönster med bilder ur fablerna av de la Fontaine, stuckaturer, öppna spisar och härliga volymer.

Huset har anor från 1600/1700-talet och är listat som ett historiskt monument.

Fastigheten är nyrenoverad med ny el, nya rör, centralvärme med ny gasbrännare och renoverade parkettgolv.

På bottenvåningen finns en central hall och på ena sidan ett kontor och på andra sidan en lägenhet med två sovrum, med separata ingångar, och entré till en privat innergård på 70 kvm.


Från gården kommer du in i huvudbyggnadens hall, dekorerade med blyinfattat fönster och en träskulptur på trappan.

Här finns vidare på bottenvåningen wc för gäster, kök med restaurangutrustning, stor och luftig salong och matsal, båda med dubbeldörrar till trädgården bakom huset som är på ca 200 kvm.

På första våningen finns två avdelningar med vardera två sovrum, badrum, wc och dressing. Det största sovrummet är på 35 kvm.

Vidare finns en separat lägenhet med access via en sidotrappa; där finns ett förråd som vetter in mot gården, en studio och en lägenhet på ca 140 kvm med sovrum, kök/vardagsrum och terrass.

Totalt finns en boyta på ca 600 kvm och möjlighet att hyra ut kontoret, lägenheten på bottenvåningen och den större lägenheten på översta våningen.

 

Det finns möjlighet att hyra eller köpa parkering för två bilar i grannfastigheten.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: LLB1200 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.