1995.000 €

Unikt borgarhus med B&B

Borgarhus, B&B 6 Bedroom 6 Bathroom 1 Garage

Unikt borgarhus som drivs som B&B med 99% beläggning. Lugnt läge mitt i en charmig stad, 20 minuter från Béziers och från Medelhavets stränder.

(FPZ1995)  Magnifikt borgarhus centralt i en charmig liten stad, med 300 kvm boyta och B&B i en unik historisk fastighet.

Här finns även en charmig gård, vinkällare för vinprovningar, och takterrasser.

Vinkällaren med vackert stenvalv är på ca 35 kvm.

På bottenvåningen ligger entrén, en gård på 20 kvm och sovrum på 13,5 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och ett sovrum på 24 kvm med badrum (dusch, handfat och wc). Det finns även garage/förråd på 40 kvm.

 

 

En trappa upp ligger hall, vardagsrum på 60 kvm, matsal och frukostrum på 35 kvm, kök 22 kvm (med genomgång till en studio på bottenvåningen) samt ett sovrum på 22 kvm med badrum (badkar, handfat och wc).

På andra våningen ligger en svit med vardagsrum på 20 kvm, sovrum 13 kvm och badrum (badkar, handfat och wc). Du har även ett sovrum på 22 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och dressing samt terrass på 35 kvm med access till en gård på 17 kvm och sovrum på 23 kvm med badrum 8 kvm (bad, handfat och wc).

 

Uppvärmning med centralvärme (stadsgas) och det finns reversibel luftkonditionering i 4 sovrum.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 4351 €. Beläggningen är 99% på uthyrning av rummen under högsäsong.  Det finns parkering framför huset.

Du har gångavstånd till all service , många restauranger, antikaffärer och personliga butiker, 20 minuter till Medelhavet och till Béziers (med lokal flygplats, snabbtåg mm).
Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FFP1995 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.