Topprenoverad stenlada, med pool

Stenhus med pool 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Stenlada renoverad till toppskick med kvalitetsmaterial, härliga volymer och lättskött tomt med stenlagd terrass, utekök och pool.

(FSG651) Denna stenlada är renoverad till toppskick med kvalitetsmaterial och har härliga volymer och en lättskött trädgård med pool.

Här finns en boyta på 190 kvm och tomten är på 685 kvm.

På bottenvåningen har du ett kök på 65 kvm (med köksinredning, vask, ugn, micro, diskmaskin, fläkt och spis) och stora glaspartier som vetter ut mot terrassen på 98 kvm.

Vidare finns ett förråd på 7 kvm, sovrum på 12 kvm med klädkammare 4 kvm och badrum i svit (dubbla handfat och dusch) samt wc med handfat. Du har också ett garage på 44 kvm.

En trappa upp ligger ett öppet loft på 29 kvm.

Du har också ett sovrum på 16 kvm med dressing på  9 kvm och badrum med dusch och handfat, separat wc.  Det finns ytterligare sovrum på 12 kvm och 11 kvm och badrum på 9 kvm med badkar, dubbla handfat och dusch.

Det finns ett utomhuskök,  med dusch och wc. Runt poolen på 9×4 m (salt) finns Medelhavsväxter med automatisk bevattning.

Uppvärmning med luftvärmepump (värme/kyla) och det finns även en effektiv vedkamin.

Huset totalrenoverades under åren 2017-18 och garantin gäller fortfarande (gäller i 10 år). Den årliga fastighetsskatten är på ca 1836 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FSG651 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.