Stort hus med terrasser, fint läge

Byhus, B&B 6-7 Bedroom 3 Bathroom

Rymligt hus, möjligt att renovera till B&B/ gästlägenhet. Vackert läge, två terrasser med utsikt!

Kontakta Karin

Otroligt pris för detta stora hus i Roquebrun! (ROQ198) Detta rymliga hus ligger i en vacker by vid floden Orb, med restauranger, café, affär mm.

Här finns en boyta på drygt 300 kvm med många originaldetaljer och två terrasser med utsikt. Intressant för dig som vill renovera och skapa tex ett B&B.

På bottenvåningen finns ett fd stall, med källarvalv och en gammal brunn, samt ytterligare två källarvalv (15+40 kvm).

En trappa upp har du vardagsrum på ca 18 kvm.

Det finns ett stort sovrum 24 kvm (originalgolv och öppen spis av marmor) med badrum (dusch, handfat, wc).

Nästa sovrum är på 22 kvm (golv av tommettes, framtagen stenvägg) och dörr till en terrass på 12 kvm. Det finns även en tvättstuga (att renovera) och badrum (med badkar, handfat,wc).

Två trappor upp, med separat ingång (möjligt att göra en separat lägenhet) finns entré, kök/matrum på ca 35 kvm (vask av sten, öppen spis och dörr till terrass på 14 kvm) sovrum 14 kvm, sovrum 25 kvm (att renovera) och rum 10 kvm (möjligt att göra badrum).

Tre trappor upp finns 3 rum att renovera, på 18 kvm+ 11 kvm + 16 kvm och badrum 13 kvm med badkar, dusch, handfat och wc samt inredningsbar vind på 35 kvm.

Du har vacker utsikt från terrasserna på 12 kvm och 14 kvm.

Taket är omlagt för ca 16 år sedan, räkna med att renovera elen och vissa golv mm. Tillfälle för dig som söker ett stort hus med möjligheter, i en vacker by!

Den årliga fastighetsskatten är på ca 550 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: ROQ198 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.