Stenhus med terrass vid floden, B&B

Stenhus, B&B 7 Bedroom 5 Bathroom 1 Garage

Stort stenhus med B&B och bar/restaurang vid floden i en vacker by. 4 gästrum + privat bostad, garage och terrass längs med floden.

Kontakta Karin

Nytt pris! (OLA540) Unikt läge för detta stenhus intill floden  i en vacker by, med egen strand och en boyta på 320 kvm, drivs som B&B och bar/restaurang.

Här finns en huvudbyggnad med 4 sovrum+badrum och en separat avdelning med egen ingång, 3 sovrum med egen terrass. Det finns dessutom ett stenvalv med restaurang/bar, garage och terrasser med utsikt mot floden, privat flodstrand och en egen liten ö i floden!

På bottenvåningen ligger entré med stenvalv, matsal/bar på 54 kvm (stenvalv, bardisk, kassa, glasdiskare, kyl, bord och stolar och förråd) samt wc.

På nästa våning har du café på 67 kvm (med vask, frukostbar, stor öppen spis, franska balkonger mm), wc och matsal på 22,7 kvm med mikro, kyl/frys, extra frys och kök på 22 kvm (privat och för professionellt bruk; ugn, gasspis, fläkt, köks-ö, elspis mm), diskmaskin och förråd på 3 kvm.

En trappa upp ligger en privat våning med hall, wc, badrum med dusch, dubbla handfat, sovrum på 9 kvm, sovrum på 10 kvm och sovrum på 9 kvm ( med garderober) och vardagsrum på 42 kvm med access till terrass på 9 kvm och garage 33 kvm med loft på 20 kvm.

Två trappor upp ligger hall på 26 kvm, sovrum på 11 kvm med klädkammare och badrum, sovrum på 12 kvm med badrum, sovrum på 18 kvm med badrum och sovrum på 23 kvm (familjerum med plats för fyra bäddar) och badrum.


Det finns en stor terrass på 80 kvm, liten köksträdgård på 25 kvm, grillplats, privat strand och liten ö i floden (räkna med att installera en trappa ner till floden, ca 2000€).

Huset ligger i en by som är populär för turister, det finns en cykelväg längs en nedlagd järnvägslinje, fin natur med många vandringsleder mm. Verksamheten med B&B och bar/restaurang ger bra intäkter, det finns bokningar att ta över.  I byn finns affärer och restauranger, du har ca 60 minuter till staden Béziers, med lokal flygplats och tågstation, all service.

Huset värms med golvvärme och oljepanna. Kommunalt vatten och avlopp. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1900 €. 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: OLA540 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.