Stenhus med trädgård och pool

Stenhus med pool 4 Bedroom 2 Bathroom

Rymligt stenhus med charmig gård vid köket och trädgård med pool!

Kontakta Karin

(FCC299) Detta rymliga stenhus har en härlig gård framför huset, i direkt anslutning till köket och vardagsrummet. På baksidan har du en lummig trädgård med pool.

Huset har en boyta på ca 200 kvm, varav kök/vardagsrum på 72 kvm. Huset var från början en stor stenlada (vinkällare) och är renoverat till bostad.

På bottenvåningen har du en solig gård på 80 kvm, med ingång både till köket och vardagsrummet; ett öppet rum på 72 kvm med framtagna stenväggar, högt i tak och effektiv vedkamin.

Bredvid vardagsrummet har du ett “hobbyrum” på 45 kvm och det finns ett rum på 12 kvm med genomgång till trädgården.

Det finns även två sovrum i fil mot trädgården (möjligt att ta upp en ny dörr för separat ingång), badrum med dusch, handfat och wc samt separat wc med handfat.

På baksidan har du en terrass och den lummiga trädgården på ca 275 kvm i sydväst-läge, med pool 8×4 m.

En trappa upp finns två sovrum i fil (möjligt att ta upp ny dörr här också för separat ingång) och badrum med dusch, handfat och wc.

Det finns även ett stort vindsrum på 72 kvm, att inreda efter behov.

Det finns en privat parkeringsplats bredvid huset. El, rör och tak är i bra skick.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 800 €.

Gångavstånd till byns brödbutik och café/restaurang. Du har 10 minuter till bad i floden Orb och större by med supermarché.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCC299 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.