Stenhus med trädgård, i Orb-dalen

Byhus 4 Bedroom 1 Bathroom 2 Garage

Hus med lantligt läge i Orb-dalen, perfekt för dig som gillar friluftsliv.

Nytt pris! (FPR159) Bra pris för detta stenhus i Orb-dalen, med trädgård och bra läge för dig som är intresserad av friluftsliv som vandringar, fiske, bad i floden mm.

Boytan är på ca 150 kvm, med visst renoveringsbehov.

På bottenvåningen ligger kök 17 kvm, vardagsrum 22,5 kvm med dörrar ut till trädgården. Det finns även ett verkstadsrum/förråd på 10 kvm och dubbelgarage på 35 kvm.

Tomten är på ca 1275 kvm, med uthus och direkt access till floden.

En trappa upp har du ett sovrum på 14 kvm, sovrum 11 kvm, sovrum 13,5 kvm och sovrum 24,5 kvm samt badrum med dusch, handfat och bidet, separat wc.

På andra våningen finns ett rum på 18 kvm och vindsutrymme på 30 kvm.

Uppvärmning med el och vedkamin i köket. Eget vatten på tomten, för bevattning. Du har direkt access till floden från tomten, för bad och fiske. Fiber är indraget för Internet, det är kommunalt vatten och avlopp.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 450 €. Du har ca 5 minuter till byn Olargues med service och några minuter till staden St Pons de Thomières. CA 1,5 timme till Béziers

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FPR159 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.