Stenhus med terrass och utsikt

Stenhus 4-5 Bedroom 2 Bathroom

Gediget, renoverat stenhus i en liten by med vackert läge i Orb-dalen, nära Roquebrun.

Kontakta Karin

(FCP205) Detta rymliga stenhus ligger i en liten charmig by i Orbdalen, med lugnt och vackert läge. Huset är ett av de äldsta i byn, ca 300 år gammalt! Du har ca 150 kvm boyta och en terrass på 25 kvm med vackra vyer.

Byn ligger 5 minuter från Roquebrun där du har affär, restauranger och caféer och 40 minuter från Béziers (flygplats, tågstation mm).


Längst ner finns tre stenkällare, med välvt tak, ca 20 kvm vardera.

På bottenvåningen har du ett rymligt vardagsrum på ca 24 kvm med vedkamin (insats) och sovrum/arbetsrum på 22 kvm med badrum på 4 kvm(dusch, handfat), wc och sovrum på drygt 15 kvm.

En trappa upp ligger hall 13 kvm, sovrum 20 kvm, sovrum 21 kvm och badrum på drygt 5 kvm med badkar, handfat och wc.

På översta våningen ligger ett härligt kök på 23 kvm (vask, gasspis, arbetsyta) och framtagen stenvägg, här har du direkt utgång till terrassen på 25 kvm.

Det finns också ett sovrum/matrum på 23 kvm.

Härlig utsikt över floddalen och bergen från terrassen! Det finns badplats i floden och vacker vandringsled.


Huset värms med vedkamin och det finns el-element i vissa rum. Tak med isolering är i bra skick. Parkering finns nära huset.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 648 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCP205 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.