Stenhus med pool, privat läge bland vinfälten

Stenhus m pool 5 Bedroom 2 Bathroom

Totalrenoverat stenhus med stor tomt, och pool. Privat läge bland vinfälten, utsikt och olivlund. Lugnt, men nära Beziers!

Kontakta Karin

Nytt pris! (COR588) Renoverat stenhus med ovanligt privat läge mitt bland vinfälten, med stor tomt, pool och utsikt.  

Lugnt och lantligt läge, men bara 5 minuter från den livliga staden Béziers med tågstation, flygplats och all service, 20 minuter till Medelhavets stränder.

Detta stenhus har en boyta på 215 kvm med 5 sovrum och 2 badrum, tomten är på hela 5975 kvm med pool och olivlund.

På bottenvåningen ligger hall 6 kvm, öppet vardagsrum och modernt kök på 66 kvm (med köksinredning, ugn, vask, spishäll, fläkt, kyl och diskmaskin), utgång direkt till trädgården.

Det finns även en glasveranda på 20 kvm, källarförråd, hall 7 kvm och sovrum 26 kvm med dressing 7 kvm och badrum med dusch och wc (handfat att anslutas till avloppet).

En trappa upp ligger en öppen hall på 10 kvm, 3 sovrum på 15 kvm, 14,5 kvm och 12 kvm, hobbyrum/sovrum 23 kvm och badrum 8 kvm med badkar, dubbla handfat och wc.

Den härliga tomten på nära 6000 kvm bjuder på fina vyer, det finns en pool på 8×4 m och sommarkök på ca 30 kvm, stenlagd terrass, trädäck och olivlund.

Huset värms med vedkamin och el. Den årliga fastighetsskatten är ca 1317€.  Det finns brunn med eget vatten (med filtersystem, behandling och rengöring), enskilt avlopp som uppfyller gällande normer och huset är anslutet till elnätet.

Unikt hus och läge, nära staden Béziers!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: COR588 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Print Friendly, PDF & Email