Stenhus med pool och otrolig utsikt

Byhus 2 Bedroom 2 Bathroom

Renoverat stenhus med pool och otrolig utsikt, lugnt läge!

Kontakta Karin

(ROQ220) Stenhus med otroligt läge i en lugn liten by, med uteplats med pool och underbar utsikt!

Här finns ca 75 kvm boyta, huset är renoverat och säljs fullt möblerat, med bra intäkter om du vill hyra ut. Huset har ett lugnt läge i en charmig liten vinmakar-by. Du har några km till byarna Gabian och Laurens,byar med service och ca 10 minuter till stormarknad, 15 minuter till staden Pézenas.

På bottenvåningen ligger det öppna köket/vardagsrummet på ca 36 kvm (med köksinredning, ugn, spis, kyl och vask) samt wc med handfat och plats för tvättmaskin.

Gården är på ca 70 kvm, med liten pool på 4×3 m och underbara vyer.

En trappa upp har du en hall, loft med förvaring och sovrum 11 kvm med balkong och sovrum 11,5 kvm med dusch, det finns även badrum med badkar, handfat och wc.

Den årliga fastighetsskatten är endast ca 350 €. Det finns reversibel luftkonditionering (värme/kyla) och tvåglasfönster.

Kan hyras ut för ca 1350€ per vecka under högsäsong!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: ROQ220 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.