Stenhus med mark, gästhus (fd herdebostad), pool och utsikt

Stenhus 5 Bedroom 3 Bathroom

Stenhus med vackert läge, i nationalparken. Två hus och tomt på 2500 kvm, med pool. Underbara vyer!

Unikt läge! (FCO421) Dessa stenhus, bl.a ett fd herdehus, ligger med utsökt läge i en liten by utan service, i nationalparken Parc Naturel Régional du Haut Languedoc, 10 minuter från staden Lamalou les Bains (känd kurort).

Här finns en boyta på 168 kvm i huvudbyggnaden och en gästbostad på 50 kvm. Tomten är på drygt 2500 kvm, med pool och fantastisk utsikt!

Huvudbyggnaden:

På bottenvåningen kommer du in via en terrass på 26 kvm ( med underbar utsikt!) till en stor salong på 30 kvm med öppen spis.

Det finns även ett vardagsrum på 21 kvm och kök 28 kvm (med köksinredning, ugn, spis, vask, diskmaskin, kyl).

Det finns även sovrum 15,5 kvm, ett litet sovrum på 7,5 kvm med utgång till terrassen och 9 kvm. Badrum 7 kvm med badkar, handfat och wc. En trappa upp ligger master bedroom på 46 kvm med sovrum 30 kvm, med vackra bjälkar och härlig utsikt, dressing 8 kvm, badrum 8,5 kvm med badkar och handfat samt terrass 30 kvm med enastående utsikt.

Den fd herdebostaden är inredd till gästhus (gîte):

Där finns ett stort loft på 50 kvm med två sovrum, kök med vask, terrass 33 kvm, badrum med dusch, handfat och wc (utanför).

Det finns även flera källare på sammanlagt 60 kvm, en fd lada/tvättstuga på 25 kvm och vedförråd 17 kvm.

Flera tomter med sammanlagd yta på 2564 kvm. Poolen är på 6×3 m och därifrån har du underbara vyer, det finns flera uteplatser och terrasser.


Husen har gedigna detaljer som träbjälkar, stengolv i original. Uppvärmning med el och öppen spis. Det är tvåglasfönster. Uppskattad kostnad för energi är mellan 2180 € och 3000€ per år inklusive abonnemang.  Kommunalt avlopp, varmvatten värms med sol. Privat parkering. Fiber är installerat. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1111 €.


Oslagbart läge för dig som vill bo mitt i naturen! Nära till levande orter som Lamalou les Bains, Bédarieux och Olargues.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCO421 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.