Stenhus med gästbostad, charmig gård

Byhus 4-5 Bedroom 2 Bathroom

Gediget stenhus med gästbostad (egen ingång), klart att hyra ut om du så önskar.

Kontakta Karin

(CAB299) Stenhus med trädgård och separat gästbostad som du kan hyra ut om du vill. Huset ligger i en lugn och charmig by, med affär, bageri, restaurang nära staden Clermont l’Hérault och med 20 minuter till staden Pézenas.

Du har en boyta på hela 200 kvm och kan välja att hyra ut en del (med egen ingång).

Huvudbyggnaden (ca 116 kvm): Köket ligger på bottenvåningen och är rymligt, ca 30 kvm, med ugn, spis, fläkt, köks-ö och öppen spis.

Vardagsrummet på ca 35 kvm har framtagna stenväggar och vedkamin (Godin) samt reversibel luftkonditionering (värme+kyla) och dörr till trädgården.

En trappa upp ligger ett loft på ca 16 kvm som används som arbetsrum men kan vara extra sovrum, det finns två sovrum på 15,5 kvm och 8,8 kvm samt badrum med badkar, handfat och wc.

Gîte/gästbostad (ca 86 kvm):
Separat ingång och på bottenvåningen kommer du in i vardagsrummet på ca 16 kvm (med reversibel luftkonditionering( värme/kyla), originalskåp. Det finns också en dörr in till huvudbyggnaden.

En trappa upp ligger sovrum på 21 kvm med liten balkong.  Två trappor upp har du ett större rum i loftstil på ca 43 kvm, med vardagsrum/kök (kyl, vask, spis), badrum med dusch, handfat och wc.

Det finns även en terrass på 8 kvm med utsikt!

Möblerna i gästbostaden ingår: Bord och 4 stolar, lågt bord, 2 stolar, bäddsoffa, 2 sängbord, sängskåp och byrå.

Det finns en charmig gård på ca 210 kvm, med täckt terrass och ett loft och det är plats att installera en pool om du vill det.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1200 €.

Byn ligger i ett lugnt och naturskönt område, nära en stor sjö och vandringsvägar, vinfält mm. Närmsta staden Clermont l’Hérault har all service, affärer, restauranger, torgmarknad mm.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CAB299 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.