Stadshus med pool, utsikt vid floden Orb

Stadshus 3 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Stadshus med stor trädgård och pool, i utkanten av staden Béziers med utsikt mot floden Orb. En oas i stan!

Kontakta Karin

Nytt pris! (BEZ499) Stadshus med stor trädgård och pool, utsikt vid floden Orb i Béziers. Gångavstånd till service och du har 15 minuter till den lokala flygplatsen med direktflyg till Skavsta, London och Paris.

Renoverat vinbondehus med en boyta på 90 m² och en generös tomt på hela 2665 m² precis i utkanten av stan, med fint läge och stor terrass med utsikt vid floden, härlig trädgård med pool.

På bottenvåningen har du en entré via en glasveranda på 12 m² + vardagsrum/kök på 35 m² (köksinredning, vask, spis, ugn, och diskmaskin.

Det finns en hall på 7.6 m² med klädkammare och access till vinden. (Stege upp till vinden: där kan ett sovrum på 20  m²  inredas).

Sovrum  på 11 med badrum (badkar, bidet, handfat och wc). Det finns även ett sovrum på 15.2 m² med duschrum (dusch, handfat och wc).

Det finns en stor terrass med utsikt mot floden Orb och en täckt terrass på 24 m², grillplats och pool (11x6m) utedusch med dusch, handfat och wc och ett utekök. Det finns även ett annex med vardagsrum på 12 m² och sovrum på 12 m²  + trädgårdsförråd på 50 m².

Huset värms med el och det finns också en vedkamin (insert). Den årliga fastighetsskatten är på 1800€.  Det finns en borrad brunn på 65 m djup med dricksvatten och kommunalt vatten.

Staden Béziers har 70.000 invånare, snabbtåg till Paris och Barcelona, all service och 10 minuter till Medelhavet!

Välkommen med din intresseanmälan för denna oas mitt i den livliga staden Béziers!

Ange gärna ID: BEZ499 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.