Rymligt renoverat hus med gård

Byhus 6 Bedroom 3 Bathroom

Renoverat, rymligt hus med 6 sovrum och 3 badrum. Nära Medelhavet!

Kontakta Karin

(NIS209) Bra pris för detta rymliga, renoverade hus , med en privat gård på 60 kvm.  I en levande by mellan Béziers och Narbonne, med bara 10 minuter till Medelhavskusten!

Här har du en boyta på hela 250 kvm med 6 sovrum och 3 badrum. Huset är renoverat, med bygg-garanti.

På bottenvåningen kommer du in i det öppna köket med vardagsrum, ca 64 kvm.  I köksavdelningen har du spis, fläkt, och vask.

Det finns även ett rum på 35 kvm med dörr till den privata gården på 60 kvm och wc med handfat.

En trappa upp ligger ett sovrum på 20 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och två sovrum på 22 kvm och 15 kvm samt badrum på drygt 14 kvm med badkar, handfat, dusch och separat wc.

Två trappor upp har du  tre sovrum på 22 kvm, 15 kvm och 20 kvm, wc med handfat och badrum med dusch, handfat och wc. Det finns även ett vindsrum på 70 kvm.

Gården på 60 kvm har eftermiddagssol.

Huset värms med centralvärme (stadsgas). Den årliga fastighetsskatten är ca 1000 €. Huset är renoverat, med tio-årig bygg-garanti.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: NIS209 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.