Rymligt, renoverat byhus med trädgård

Byhus 4 Bedroom 2 Bathroom

Rymligt, renoverat hus med trädgård (plats för pool). Bra pris!

Kontakta Karin

SÅLT! (FTZ175)Rymligt, renoverat byhus med stor terrass och trädgård, i en levande by nära Narbonne och Lézignan Corbières, med en halvtimme till Medelhavet.

Här finns en boyta på ca 150 kvm, terrass 55 kvm och en privat trädgård på 250 kvm, med plats att anlägga pool.

I källarplanet finns källarförråd (fd smedja) och ett källarutrymme på 50 kvm som leder vidare till trädgården. På bottenvåningen ligger ett modernt, renoverat kök/vardagsrum på 52 kvm , med köksinredning och öppen spis.

En halvtrappa ner har du wc med handfat och duschrum.

Bredvid den stora terrassen har du sommarkök och plats för tvättmaskin. Ovanpå fd smedjan finns ett rum på 50 kvm, att renovera – kan bli gäst-avdelning.


Från terrassen har du några trappsteg ner till trädgården.

En trappa upp har du ett badrum på 10 kvm med badkar, dusch, handfat och wc. Det finns fyra sovrum, på 10 kvm, 15 kvm, och 17 kvm som ligger i fil med ett på 13 kvm. Det finns även ett förråd på 6 kvm.

Vinden på 60 kvm går att inreda, vid behov.Huset värms med el och vedkamin. Kök och badrum, el och rör är renoverade, ca 7 år sedan.Fasaden är målad och taket är i bra skick.

Du har gångavstånd till service i byn, det finns affär, bar, pizzeria, brocante, lokala grönsaker, marknadsdagar med slaktare mm, och en getgård där de gör getost.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 900€. Passa på, prisvärt hus med trädgård!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FTZ175 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.