Rymligt renoverat byhus med terrass och garage

Byhus 3-4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Rymligt, renoverat byhus i en populär by vid floden Orb.

(FCC220) Rymligt, renoverat byhus i en populär by vid floden Orb.

Här finns en boyta på ca 150 kvm, med bra volymer och en del originaldetaljer (golv, dubbeldörrar, franska balkonger), det finns också en täckt terrass/loggia på 12 kvm och garage på 38 kvm.

På bottenvåningen har du en generös entré på 15 kvm, wc med handfat och garage (med el-styrd öppning).

En trappa upp har du ett öppet kök och matrum på 50 kvm, med franska balkonger, vedkamin och en sidodörr till en gränd intill.

På andra våningen ligger ett sovrum på 15 kvm, sovrum 18,5 kvm och sovrum/arbetsrum på 11,5 kvm. Det finns också ett badrum på 10 kvm med hörnbadkar, dusch, wc och dubbla handfat.

På tredje våningen har du ett öppet vindsrum på hela 45 kvm, med härlig utsikt och en loggia på 12 kvm (täckt terrass) och badrum på 9 kvm med badkar, handfat och wc.

Huset är helrenoverat; nytt tak, el, rör och fönster. Uppvärmning med el och vedkamin. Tillgång till fiber för Internet.

Du har gångavstånd till all service som bagerier, mataffär, torgmarknad 2 gånger i veckan, restaurang och till badplatsen i floden Orb.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCC220 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.

.