Rymligt hus med vackert, lantligt läge

Byhus 3 Bedroom 2 Bathroom

Charmigt äldre hus med vackert, lantligt läge, nära Saint Gervais sur Mare. Boyta 108 kvm, möjligt att göra en gäst-våning om man vill. Terrass med vacker utsikt!

Kontakta Karin

(SSG99) Charmigt byhus med vackert och lantligt läge i en mindre by nära Saint Gervais sur Mare, där det finns affär, bar, bageri, bageri mm.

Huset är från 1834 och här finns en boyta på 108 kvm som kan delas i två bostäder om man vill, det finns en terrass med underbar utsikt och en liten trädgård en liten bit från huset, som kan göras i ordning som odlingslott, 40 kvm.

Under bostaden finns flera källarförråd med stenvalv, på tillsammans 60 kvm.

På första våningen finns ett rymligt badrum med badkar, handfat och wc, sovrum på 11,7 kvm och sovrum på 14 kvm (möjligt att installera kök om du vill ha två separata lägenheter).

På andra våningen finns en övre entré från gränden bakom huset, kök på 20 kvm ( med vask, diskmaskin, kylskåp, gasspis) och dörr till terrassen på ca 10 kvm, men underbara vyer.

Det finns ett vardagsrum på 18 kvm med originalgolv, badrum på 3 kvm med dusch, handfat och wc och sovrum på 15 kvm.

Vinden är på ca 50 kvm och kan inredas efter behov.

Under terrassen har du en liten uteplats (bra med skugga för varma dagar) och en liten bit från huset ligger den lilla odlingslotten på 40 kvm som kan göras i ordning om du vill ha en  liten kösträdgård.

Huset värms med el-element. Taket är i bra skick. Den årliga fastighetsskatten är på ca 699 €. I närheten finns floden där du kan bada och du har c 20 minuter till den större orten Lamalou les Bains med restauranger, golfbana mm. 

Underbar utsikt och lugnt läge, för dig som vill njuta av naturen!

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: SSG99 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.